Lyta Babylon 5, Battlestar Galactica és Star Trek oldala
Fejléc
 
Online látogatók
sci-fi fan van itt.
 
Icon
 
Menü
 
Születésnapok
 
Gyüjteményeim
 
Star Trek
 
Star Trek VOYAGER
 
Star Trek DS9
 
Star Trek TNG
 
Star Trek TOS
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kedvenc Gportálos oldalaim
 
Kedvenc linkjeim
 
Conok, találkozók
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Színészsztorik

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Színészsztorik

  2010.01.13. 18:28

Amikor Nana Visitor jeletkezett Kira örnagy szerepére, nem sokat tudott a Star Trek sorozatról. Sőt, azt sem tudta, hogy egy Star Trek sorozatba nyert felvételt! Tudatlanságát kihasználva Berman meg is tréfálta egyszer. Behívta, hogy megbeszéljék a bajori örnagy szerepéhez tartozó maszk kérdését, majd egy hatalmas elefántormányt mutatott Visitornak, mondván, majd ezt kell viselnie. Időbe telt, amíg a színésznő rájött, hogy Berman, csak tréfát űz vele.

René Auberjonois sem tudta, hogy Star Treket játszik, amikor jó barátja Nicholas Meyer kérésére ráállt, hogy eljátszik egy kisebb szerepet valami sci-fiben. Egyetlen jelenetről volt szó, bár később kiderült, hogy még egyre lenne szükség. Ekkor már René nem ért rá,  viszont beleegyezett, hogy a fejéről viaszmintát vegyenek, és a viaszképmás szerepeljen a filmben. Később megnézte a filmet, de a saját jelenetét nem találta meg benne. Erre úgy döntöt, hogy bizonyára rossz filmet nézett meg, de különösebben nem zavarta a dolog. Egészen évekkel későbbig, amikor egy conon megkérdezték tőle, milyen érzés volt szerepelni a Star Trek VI-ban. Mire Ő: De hát én nem is szerepeltem abban a filmben! Kiderült, hogy a videóváltozatban szerepel az Auberjonois által játszott West ezredes, valamint a viaszszobor is.

Alexander Siddig addig eljutott,hogy a Star Trekbe jelentkezett, hiszen akkor már évek óta próbálta meggyőzni a producereket, hogy szerepeltessék. Még javaslatot is tett arra, hogy kit is játszhatna el: Deanna Troi elveszett öcsikéje szeretett volna lenni. Viszont amikor a producerek behívták, azt hitte, hogy valamilyen vendégszereplő karaktert kap,és Ő volt a legjobban meglepődve, amikor kiderült, az egyik főszerepről lenne szó. Igaz nagy volt a meglepetésük Bermanéknak is: A Dangerous Man: Lawrence After Arabia (Arábiai Lawrence 2)-ben, Sid egy idősebb királyt alakított,rendkívül meggyőzően. Ezért ők Sisko szerepét szánták neki. Amikor viszont a meghallgatáson kiderült, hogy mindössze 27 éves, gyorsan felajánlották neki az ifjú doktor szerepét.

A forgatás közben Nana Visitor egyszer megcsúszott, és olyan súlyosan megsértette a lábát és a hátát, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. A hozzá siető orvos rémülten nézte a színésznő arcát: " Te atyaúristen, mi a fenét csinált maga az orrával???!!!"

1994-ben földrengés pusztított Los Angelesben. Számos épület megsérült, jó ideig nem volt áram, füst szállt fel a város utcáiról. Ebben a szürreális környezetben egyszer csak feltünt két nagyon furcsa alak. Az egyiknek nagy fülei voltak és négyosztatú koponyája, a másiknak hüllőszerű arca és nyaka. Arról nincs hír, hogy hányan kaptak szívrohamot az ucán bóklászó ferengit és kardassziait látván. Pedig csak annyi történt, hogy az éppen forgató Armin Shimerman, valamint Ed Wiley (Gul Toban, Profit and Loss) nagyon aggódtak a családjuk miatt, és egy percet sem akartak késlekedni,hogy megtalálják őket. Így nem várták meg azt, amig a maszkmesterek levették  volna róluk a maszkot.

Nana Visitort megkérdezték egyszer, hogy nem zavarta-e Sidet, amikor Kiraként Odot kellett megcsókolnia.Őrre így flelt: "Mindenki másképp közelíti meg ezt a dolgot. Sid tudja, hogy számomra a filmbli csók nem jelent semmit, így aztán nem zavarja a dolog. Ha meg Ő csókolozik mással, én inkább nem nézek oda. Pl. én nem néztem oda, amikor Ő Nicole-lal csókolózott (Ezri Dax) és Ő sem nézett oda, amikor én csókolóztam Nicole-lal (The Emperors New Cloak)."  Arra a kédésre pedig, hogy nem okozott-e nehézséget a fentebb említett "hírhedt" csókjelenet Nicole de Boer-ral, a színésznő így nyilatkozott: "Olyan hosszú ideig csókolgattam már Odo gumimaszkját, hogy ahhoz képest Ezrit megcsókolni már semmiség volt!"

 

 

 

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Óra

 
Naptár

 
Videók
 
Icon
 
Babylon 5
 
Crusade
 
Saját képek
 
Icon
 
Battlestar Galactica
 
Extrák
 
Fanfickek
 
Számláló
Indulás: 2004-03-18
 
Szólj hozzá
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
 
Lábléc
 

Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE